600 лв. струва уикенд и пътуване от Асеновград до Фанари, Гърция

19210
600 лв. струва уикенд и пътуване от Асеновград до Фанари, Гърция
Снимка: Наси Маркова

Близо 600 лева е струвала почивка за един уикенд в село Фанари, община Комотини, Гърция на шестима души от Асеновград. Това разказаха туристи.

Те преминали през граничен контролно- пропускателен пункт „Маказа“. Във Фанари през лятото ходят много българи. Някои, за да почиват там, а други, за да работят. Доста от местните вече знаят български език. Среща се и в менютата и по рекламните и предупредителните табели в селото, пише кореспондентът на Actualno.com от Асеновград. 

Няма данни за инциденти след бурята в Асеновград

Лятната буря достигна Асеновград, след като премина през десетки други градове на страната. Това предаде кореспондентът на Actualno.com...

Най-евтината нощувка във Фанари е 35 евро за двойна стая. Чадърите по плажовете се ползват безплатно. Обикновени вечеря и обяд с национални ястия в Гърция отново за шестима души струват средно от 40 евро до 80 евро. На всяка маса се сервират безплатна едно или няколко бутилки вода. Всеки клиент получава и бонус- сладолед, ядки, плодове или друго. Към 600-те лева се прибавят и горивото за пътуването.

Разстоянието от Асеновград до Фанари и обратно е около 400 километра. Ако колата ви се движи на дизел и е сравнително икономична, имате възможност да пропътувате дестинацията за 25 евро или 50 лева. Условието е да сте заредили от България. Пътува се приятно през град Кърджали и прохода „Маказа“, та чак до Фанари, тъй като пътят е идеален, разказаха асеновградчани.

За пътуването можете да си носите храна и напитки, в случай, че се наложи по-продължително да изчакате преминаването през границата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com