Битката за Асеновград - представяме Милко Милков, кандидат на "Патриотичния фронт"

25903
Битката за Асеновград - представяме Милко Милков, кандидат на "Патриотичния фронт"

От днес, 9 октомври, Actualno.com стартира кратко представяне на намеренията на кандидат-кметовете в Община Асеновград за бъдещето на града. От общо десетимата кандидати, желаещи да заемат поста на градоначалник, отговор на поставените въпроси пред нашата медия дадоха шестима. В представянето отказа да участва 21-годишният Йордан Андреев, кандидат на Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Емануил Иванов от "Атака", Ферди Кадир от ДПС и настоящият кмет Емил Караиванов от БСП, решиха да замълчат. Намеренията на кандидат-кметовете на Асеновград ще Ви представяме ежедневно, като мнението на всеки един от тях може да четете поотделно.

Започваме с първия отговорил на нашите въпроси - г-н Милко Милков. Той е предложен от Местна коалиция „Патриотичен фронт, НФСБ и ВМРО“. Милко Милков е бизнесмен. Управител е на цех за произвоство на полиетиленови изделия.

На 10 октомври изтича крайният срок за заявления за гласуване по настоящ адрес

На 10 октомври изтича крайният срок, в който избирателите/гласоподавателите могат да подадат заявления за гласуване по настоящ адрес,...

Каква е конкретната Ви цел, ако станете кмет на Асеновград?

Невъзможни цели няма да поставям пред себе си и неща, които не са ми по силите. Това, което смятам, че ще успея да постигна, е подобряване на инфраструктурата на града, подпомагане на местния бизнес, увеличаване производителността на работа на Общинска администрация.

Кои ще бъдат приоритетите Ви, ако станете кмет на Асеновград?

Ще започна с подобряване състоянието на пътищата и улиците в общината. Ще се погрижа за крайните квартали, в които преминаването с автомобил е като шофиране с препятствия. Ще създам различни инвестиционни програми за подпомагане на местния бизнес. Ще съдействам, доколкото ми позволяват правомощията, да не се увеличават таксите и данъците. Сред приоритетите ми е и подмяна на кадри в Общината, защото част от тях доказаха, че не работят ефективно и в полза на обществото, а напротив - в негов ущърб. Едно от обещанията, които категорично мога да поставя пред Вас и асеновградчани, е, че ежемесечно ще превеждам по сметката на Центъра за настаняване от семеен тип в Асеновград сума, отговаряща на половината от месечното ми възнаграждение, ако стана кмет или общински съветник.

Кой е най-сериозният проблем в Асеновград и какво е решението му, според Вас?

Бъчварова обобщи къде има най-много сигнали за купуване на гласове

Към момента сме получили 75 сигнала за нарушение на изборния процес. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъч...

На първо място, това е злоупотребата с обществени поръчки. След това поставям лошата инфраструктура, занемарените паркове, коритото на реката ни е като джунгла. Все нелицеприятни места, които смятам, че имат нужда от поддържане и обновяване. Друг проблем е липсата на консултативни центрове, предоставящи информация за достъпа до европейски проекти. Община Асеновград има нужда и от привличане на нови инвеститори. Решението на този проблем е отдаването на общински терени под наем, срещу инвестиционни програми, които от своя страна ще гарантират нови работни места.

Какви са и най-големите предимства на Асеновград по Ваше мнение?

Градът ни е древен, с много богата история. На 2 километра от него е разположена Асеновата крепост. Тя е едно истинско богатство за нашия град. Асеновград е важно средище за религиозен и културен туризъм. В района има множество параклиси, църкви и няколко манастира, заради което неслучайно е наричан Малкият Йерусалим. Друго предимство на Асеновгард е близостта му до областния град Пловдив, който е избран за Европейска столица на културата 2019 г. Географското разположение също е сред плюсовете. Намира се в полите на Родопите.

Разкажете ни накратко за личния живот и семействотото си?

Аз съм на 38 години. Занимавам се със свой бизнес. Семеен съм, с три деца.

ГЕРБ сезира ОИК, че ДПС използва деца в кампанията

Народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева сезира Общинската избирателна комисия в Кърджали за въвличането на непълнолетни в преди...

Интервю на Атанаска Маркова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com