Близо 130 лева за лечението на Мишо от благотворителен базар в Асеновград

3769
Близо 130 лева за лечението на Мишо от благотворителен базар в Асеновград
Снимка: Наси Маркова

Точно 126,40 лева бяха събрани за около месец от благотворителната изложба-базар, инициирана от асеновградската „Мини арт школа“. Средствата бяха дарени на Иван Кашидов – баща на малкия Мишо, страдащ от детска церебрална парализа, съобщи кореспондентът на Actualno.com от Асеновград.

Десетки произведения на приложните изкуства, изработени от ръчичките на децата от школата, бяха закупени от асеновградчани, с цел благородната кауза. Торти, цветя и картини, създадени от хартия и от други интересни и нестандартни материали, бяха сред предложените на базара изделия.

10 000 бали слама изгоряха в асеновградското село Патриарх Евтимово

10 000 бали със слама изгоряха в асеновградското село Патриарх Евтимово. Огънят пламна в днешния преди обед. В потушаването на пламъцит...

Днес събраните средства бяха дарени официално на Иван Кашидов в Градската библиотека в Асеновград. На срещата присъстваха директорът на институцията Милена Марковска, възпитаници на „Мини арт школа“ и ръководителят на малките творци Соня Ботева, както и родители. Средствата бяха дарени в специално приготвена отново от децата хартиена подаръчна чантичка.

Бащата Иван прие подаръка с огромна благодарност и с насълзени очи. Той сподели за Actualno.com, че в момента Мишо все още е в Китай с майка си. Лечението засега е успешно и се наблюдава подобрение на състоянието му. Иван Кашидов обясни, че сумата, необходима за провеждане на лечебните процедури до края на тази календарна година, вече е осигурена. Сега предстои събирането на средства за следващия етап от лечението на детето. „Мишо вече се чувства изморен, но това е пътят към оздравяването му.“, искрено сподели в края на нашия разговор бащата Иван.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com