"Москвич" завладя Асеновград, макар и само за ден

13009
"Москвич" завладя Асеновград, макар и само за ден

Изложение на ретро автомобили в Асеновград се състоя днес, 30 май. Инициативата е на Националния фен клуб на „Москвич“, съобщава кореспондентът ни от града.

В рамките на два часа хиляди любители на култовата руска марка разглеждаха с интерес паркираните в центъра на Асеновград коли. Около 30 ретро модификации бяха представени пред асеновградчани и гости на града.

Парад на ретро автомобили разнообрази деня на русенци

Близо 70 стари автомобила от България и Румъния пристигнаха тази сутрин в Русе, за да участват в първия по рода си Парад на ретро авт...

Членовете на фен клуба на „Москвич“ в момента участват в събор в село Нареченски бани. Той стартира още вчера и ще продължи до утре. А специално за празника на Асеновград (31 май) ретро автомобилите бяха показани и в нашия град. Собствениците им отговаряха на най-различни и интересни въпроси, зададени от публиката. Някои от колите бяха с автентичната болана, вместо тапицерия. Други имаха изискан кожен салон. Специални джанти, пък, красяха гумите и екстериора, като цяло, на трети.

За да може повече асеновградчани да станат част от събитието, водачите на ретро автомобилите направиха демонстративна обиколка из Асеновград. Тя стартира от улица „Цар Иван Асен II“, премина през улица „Васил Левски“ и по булевард „България“, като на кръговото кръстовище там шофьорите завиваха към центъра, където паркираха своите автомобили, за да участват в изложението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com