Стартира национален фотоконкурс на тема "Рожен - Наследство в бъдещето"

6225
Стартира национален фотоконкурс на тема "Рожен - Наследство в бъдещето"
Снимка: Наси Маркова

Стартира национален фотоконкурс "Рожен - Наследство в бъдещето". Организатор на конкурса е Сдружение „Рожен - Наследство в бъдещето“. Това предаде кореспондентът на Actualno.com от Асеновград.

Няма възрастови граници за участниците във фотоконкурса. Всеки може да изпрати до 10 свои снимки, обясниха организаторите. Те трябва да са във формат JPEG и с големина 3 000 пиксела по дължина. Снимки, които не са авторски, с лошо качество или имат дата, или воден знак, няма да участват в надпреварата, категорично заявяват организаторите.

40 т боклук извозиха от Роженските ливади

оженските ливади вече са съвсем чисти, дори салфетка не може да се види там. 600 дка площ, върху която бяха разположени шатри, сцени, с...

Ако има заснети хора, е нужна декларация от участника, че те са дали съгласието си да се публикува снимка с тяхното изображение. Крайният срок за участие е 31.08.15 г., а фотоси се приемат на e-mail fotorozhen@abv.bg. Заедно със снимката, авторът трябва да изпрати и попълнен формуляр, който да включва трите му имена, възраст, телефон, e-mail и адрес за обратна връзка.

За първо място организаторите са определили 500 лева. За второ и трето - 250 лева и 100 лева. Ще бъде връчена и поощрителна награда от 150 лева за кадър с български народни костюми, елементи от тях и шевици. Всички снимки от конкурса ще бъдат публикувани във Facebook страницата на състезанието, където също ще се осъществи гласуване. Снимката, която бъде оценена най-високо от интернет потребителите, също ще получи специална награда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com