В Асеновград затварят отсечки на "Шести януари" - вижте кои и кога

6438
В Асеновград затварят отсечки на "Шести януари" - вижте кои и кога
Снимка: Actualno.com

За срок от две седмици ще бъде затворена за движение на моторни превозни средства част от улица „Шести януари“ в Асеновград. Ограничението ще влезе в сила от 15-ти юни и се налага във връзка с осъществяването на втория етап от ремонта там.

„Към момента организацията на движението няма да се променя, тъй като се работи предимно по тротоарите“, обясни кметът на града пред кореспондента на Actualno.com.

В Асеновград почва ремонт на една от основните улици

Ремонтът на една от главните пътни артерии в Асеновград - "Шести януари", стартира този понеделник (18 май), предаде кореспондентът на ...

Първо ще бъде направена тротоарната настилка. След това ще се засадят нови дървета на местата, на които бяха изкоренени стари такива. Когато приключат изцяло дейностите по отремонтиране на тротоарната настилка, тогава ще се постави и последният пласт асфалт.

От 15.06.15 г. до 30.06.15 г. се предвижда и полагането на нов водопровод в участъка от разклона за улица „Родопска“ към изхода на Асеновград, в посока село Бачково, при разклона за Асеновата крепост. В този период отсечката ще е напълно затворена за движение на моторни превозни средства. Според графика, представен в Агенция „Пътна инфраструктура“, цялостният ремонт на улица „Шести януари“ в Асеновград би следвало да приключи окончателно до края на юли 2015 година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com