Коледните празненства в Асеновград започват със запалване светлините на елхата

5573
Коледните празненства в Асеновград започват със запалване светлините на елхата

Тази вечер, 04.12.15 г., грейват светлините на коледната елха в Асеновград. Шоуто, непосредствено преди церемонията по запалването им, ще стартира на площадата точно в 17:30 ч. с „Театър на сенките и огъня“. Така ще бъде поставено началото на Коледно-новогодишната програма на община Асеновград за тази година, съобщава кореспондентът ни от града.

През целия месец декември асеновградчани и гости на града ще имат възможността да станат част от разнообразни културни, спортни и благотворителни събития в духа на Коледа. Сред предвидените събития е и традиционното „Спортист на годината“. На официална церемония най-изявените асеновградски спортни деятели ще бъдат наградени от кмета доктор Емил Караиванов. Тържествено ще бъде връчен и призът "Произведено в Асеновград". За настроението на най-малките жители на града ще се погрижи добрата им приятелка Дора-изследователката и Диего. Ще бъдат проведени куп коледни работилници. Училищата в Асеновград ще отправят своите поздрави с концертни изпълнения. Спортните ентусиасти от общината ще имат възможност отново да се включат в Коледния крос, стартиращ от централния площад „Академик Николай Хайтов“ в града и достигащ до Асеновата крепост.

Тази вечер грейват светлините на коледната елха в Благоевград

Светлините на коледната елха ще бъдат пуснати тази вечер от 18.30 часа с музикална програма, предава Topnovini.bg. Преди това от 18 час...

На 31-ви декември, новата 2016 година ще бъде посрещната отново в центъра на Асеновград със станимашки мавруд, фолклорна музика и празнични илюминации.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com