Промени в движението на ул. "6 януари" в Асеновград

9333
Промени в движението на ул. "6 януари" в Асеновград

Забраниха завоя на ляво от една от пресечките, чийто изход води до улица „Шести януари“ в Асеновград. Още няколко пътни знака, изменящи досегашното движение бяха поставени в последните дни на този пътен участък.

От улица „Шести януари“ в посока „Шейново“ вече е забранено влизането на тежкотоварни автомобили. Там бе поставен и знак, указващ „Движение само на право след знака“. Движейки се по улица „Рилска“, в посока параклис „40-те мъченици“ и излизайки на пътното платно на „Шести януари“, вече ще е задължително да завиваме само надясно.

Асеновград помага усилено за лечението на свой учител

„Тази благотворителна кауза се прави защото един гражданин на България и на Асеновград има нужда.“ С тези думи управителят ...

Там знакът сочи „Движение само на дясно след знака“. Ако се намираме на тази отсечка и желаем да пътуваме за Пловдив, например, ще трябва да изберем друг изход към главния път. Поставен е и знак за пешеходна пътека на „Шести януари“, в близост до улица „Свети Свети Кирил и Методий“, което подсказва, че скоро там ще бъде маркирана такава. Еднопосочно става движението по „Захарий Зограф“.

Изменението се отнася за отсечката от главния път към чешмата, известна сред местните като „Горния Чинар“. Еднопосочна вече е и улица „Свети Свети Кирил и Методий“, в посока от „Шести януари“ към главния път.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com